Terveys

Členin vakavat sivuvaikutukset

Klenbuteroli, joka tunnetaan myös nimellä Clen, on keskushermoston ja beeta 2: n sympaattisen stimulantti. suurin osa ihmisistä erehtyi lenissä steroidina, mutta se ei ole yksi heistä. Klenbutrol auttaa stimuloimaan beeta 2 -reseptoreita. Sillä on myös kyky nostaa kehon lämpötilaa, mikä auttaa lisää kaloreita polttamassa maakunnissa, kuten Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, se on kielletty palvelemaan lenin haittavaikutuksia. Tämän lisäksi sitä käytetään useissa muissa maissa lääketieteellisiin tarkoituksiin. Kelmaa käytetään myös urheilijoissa ja kehonrakentajissa, koska sillä on monia lämpömittarin ja antikatabolisia vaikutuksia.

Luettelo vahingollisista ja pitkäkestoisista členin mahdollisista sivuvaikutuksista .Ja tämä on syy vähemmän tietoa Clenbutrol-vaikutuksista ihmisen painonpudotukseen. Joten käytettäessä Clenbutrol painonpudotuksen korvikkeena, yhden tulisi tarkistaa kaikki sen aiheuttamat sivuvaikutukset.

Klenbutrolilla on yleensä kahdentyyppisiä sivuvaikutuksia riippuen niiden roskapostista

Lyhytaikaiset sivuvaikutukset
vapina
sydämentykytys
Lihaskrampit
Lisääntynyt syke
Kuiva suu
Päänsärky
Verenpaine (kohonnut verenpaine)
oksentelu
Unettomuus
hikoilu
levottomuus
Hengitysvaikeudet
Hermostuneisuus / levottomuus
Nämä vaikutukset päättyvät yleensä heti, kun Clenbutrol-tabletin käyttö lopetetaan tai se karkotetaan kehosta.

Clenbutrolin pitkäaikaiset sivuvaikutukset

Klenbutrolin käytön mukaan eläimissä se ehdotti, että sen käytön vuoksi sydänlihasolut kasvavat. Se tapahtui joustamattoman aineen, jota kutsutaan kollageeniksi, lisääntymisen vuoksi. Kollageeni vähentää veren pumppaamisen sydämen kykyä tai tehokkuutta, mikä kieltäytyy tuotoksesta. Tämä joustamaton aine häiritsi myös sydämeen lähetettäviä sähköisiä signaaleja, jotta se voi pumppata säännöllisesti. Häiriö voi aiheuttaa rytmihäiriöitä, jotka ovat epäsäännöllinen syke. Se voi johtaa sydänkohtaukseen tai sydänkohtaukseen. Clenbutrolissa tehdyissä lisätutkimuksissa todetaan, että se aloittaa sydänsolujen rappeutumisen. Se voi myös vaikuttaa useaan kertaan sydämen rakenteellisiin ulottuvuuksiin ja voi todennäköisesti aiheuttaa aortan laajentumisen normaalin harjoituksen jälkeen, jolla voi olla äkillinen kuolema tai aortan repeämä.

Členin jatkuva käyttö voi myös lisätä mahdollisuuksia pahentaa verenpaineongelmia tai sydänolosuhteita. On myös tutkimuksia, että sydämen vasemman puoleinen sydämen surkastuminen tai vasemman puolen halvaus lisääntyy.

Člen vaikuttaa myös mekaanisiin ominaisuuksiin negatiivisesti ja lisää luun haurautta. Luun haurauden lisääntyminen lihasmassan kanssa voi aiheuttaa luunmurtuman. .

Kulutus minuutin kuluttua oireet alkavat kestää päiviä tai tunteja, mikä lisää Clenbutrolin toksisuutta. Oireet ovat-

Tachicardia
Hengitysvaikeudet
Huimaus
tahti
hypokalemia
hypofosfatemiaa
Tauriinin ehtyminen
Päänsärky
vapina
Sen lisäksi, että sillä on niin pitkäaikaisia ​​sivuvaikutuksia, jotka voivat olla hengenvaarallisia. Mutta silti se käyttää paljon ihmisiä, kuten laihtuminen korjaustoimenpiteitä. Tutkimuksen mukaan käytön lopettamisen jälkeen se menettää vaikutukset ja lisää painoa uudelleen nopeasti. Se voi tapahtua heti 3-4 viikon kuluttua

Back to top button
Close
Close