Matkustaa

Cross Culture: Kuinka festivaalit parantavat Venäjän ja Japanin suhteita

Maailma olisi parempi paikka, jos siinä asuvien kansojen välillä olisi vain vähän enemmän ymmärrystä, mutta sen monimuotoisuus voi usein vaikeuttaa todellista ymmärtämistä. Eri kulttuureja on niin paljon, että löydät kaikkein päinpäätä triviaalisista syistä. Se on syy siihen, miksi toisen kulttuurin kunnioittaminen on välttämätöntä. Onneksi samoin kuin jotkut maat ja alueet, jotka eivät yksinkertaisesti tule toimeen, on myös muita, jotka ovat enemmän kuin mielellään osallistumassa toistensa kulttuuriin.

Epätodennäköinen pari

Yksi sellainen esimerkki olisi Japani ja Venäjä. Saatat ajatella, että nämä kaksi kulttuuria ovat niin erilaisia, että todellinen ymmärtäminen olisi melkein mahdotonta, mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta. Chodiev-säätiön kaltaisten organisaatioiden ponnistelujen ansiosta sellaiset myönteiset kansainväliset suhteet ovat mahdollisia. Vaikka heidän ulottuvuutensa ja vaikutusvallansa ovat nyt todella valtavat, kaikki alkoi sen perustajan Patokh Chodievin intohimosta. Hänen halu oppia lisää Japanista ja edistämään suhteita on johtanut sponsorointiin suuriin ja ihmeellisiin festivaaleihin, joiden tarkoituksena on syventää näiden kahden maan suhteita.

J-fest Venäjällä

Tunnetaan myös nimellä Japanin nykytaiteen festivaali. Tämä on festivaali, jonka tarkoituksena on paljastaa Venäjän kansa Japanin kulttuurille. Jopa itse festivaalin tunnuslause on ”Japani kaikille”. Se on täydellinen tapa tutustua japanilaiseen kulttuuriin laajan valikoiman erilaisia ​​asioita kokea.

Festivaalilla käyvillä ei ole pulaa tekemistä, kuten liittyminen luentoihin tai työpajoihin tai mahdollisesti kokemus esityksistä ja teknisistä ihmeistä, joista Japani tunnetaan. Se on silmiä avava festivaali, joka on kiinnittänyt miljoonien kansalaisten huomion siihen pisteeseen, jossa turistit vierailevat Moskovassa mahdollisuuden nähdä tämä harvinainen, mutta uskomaton sekoitus kulttuureja.

Vaihtofestivaali Japanissa

Japanin ja Venäjän vaihtofestivaali on J-festin vastine ja sen tarkoituksena on oppia ja arvostaa venäläistä taidetta ja elokuvaa. Se on täynnä äärellä lahjakkaita venäläisiä esiintyjiä, ja festivaali on myös yksi suurimmista Chodiev-säätiön koskaan sponsoroimista ohjelmista. Se kestää melkein kahdeksan kuukautta, kiertäen Japanin monilla eri alueilla, koska se osoittaa Venäjän kauneutta ja kykyjä. Aivan kuten venäläiset voivat nauttia J-festistä kokeakseen mitä Japanissa on kyse, japanilaiset voivat tehdä saman vaihto-festivaalin kanssa.

Se ei ehkä tunnu kovin suurelta, mutta nämä festivaalit tekevät vaikutuksen, jota harvat maat kokevat harvoin. Tämä vaikutus tuntuu selvästi, kun Japanin ja Venäjän kansainväliset suhteet paranevat edelleen vuosien mittaan. Vaikka heillä voi olla erilaisia ​​elämäntapoja, vastavuoroinen ymmärtäminen toisten kulttuurin kunnioittamisen kautta on todellakin pitkä matka parantamaan yleisiä suhteita. Näistä kahdesta maasta on paljon, mitä maailma voi oppia – ja jos useammalla maalla olisi samanlaisia ​​festivaaleja ja tapahtumia, voisit odottaa melko enemmän harmoniaa maailmanlaajuisesti!

Kuva: Pixabay.com

Back to top button
Close
Close