Terveys

Hieronnan terveyshyödyt

Kuinka usein vain lopetat ja ajattelet itsellesi, että maailma toimii sinua vastaan? Kun aikataulut muuttuvat vilkkaammiksi ja vilkkaammiksi viikossa, voi olla helppo unohtaa huolehtiminen itsestäsi, kunnes kaikki rakentuu! Jos tämä kuulostaa hieman liian tutulta ja voit säästää tunti tai kaksi kuukaudessa, alla on joitain hieronnan suuria terveyshyötyjä.

Stressin helpotus

Aloitetaan yleisimmällä, mutta ei täysin ymmärretyllä edulla. Kun suurin osa ihmisistä kuulee stressin lieventämistä, he ajattelevat lihaksiaan. Ja vaikka hieronta on täydellinen lievittämään stressiä lihaksista, kokemus tarjoaa myös hyvän henkisen stressin lievittämisen. Niiden, jotka nauttivat tunnin hieronnasta kuukaudessa, mielenterveyden yleinen taso vähenee.

Kivunlievitystä

Tunnetko välitöntä helpotusta, kun otat kengät pois päivältä, joka on täynnä juoksupyyntöjä? Entä hartiat? Aiheutuvatko he satutelleellesi kun tilaat lounaan? Lyhyt 30 minuutin istunto voi tarjota huomattavaa kivunlievitystä etenkin jaloista ja hartioista. Jos mahdollista, kokeile ja purista paikallisessa hierontastudiossa oleva pikajalkahieronta päiväsi.

Korjaa asento

Jos et tunne seisovasi niin korkeana kuin pystyisit, on todennäköistä, että seisot huonossa asennossa. Lisäksi, jos jätät tämän, kehosi voi tulla mukavaksi, kunnes huonosta asennosta tulee normi, mikä johtaa luu- ja lihasvaurioihin. Hieronta on loistava tapa vapauttaa kaikki lihasjännitykset ja venyttää jokaista lihasta turvallisesti, jotta pystyt seisomaan korkeana ja varma.

Ruoansulatusohjeet

Koetko vähemmän kuin ihanteellinen ruuansulatus? Hierontahoitojen, kuten sellaisten, jotka sisältävät akupunktiota, on tiedetty tarjoavan helpotusta kaikista ruuansulatuskysymyksistä sekä rohkaistavan jatkuvaa terveellistä ruuansulattamista.

Unettomuus

Tietysti kehon ja mielen rentoutuminen ovat täydellisiä hoitoja unettomuudelle. Unelääkkeiden sijasta harkitse myöhäisillan hieronnan varaamista, jotta voit kiivetä sänkyyn täysin rentoutuneena.

Hieronta on loistava työkalu rentoutumiseen, mutta kuten voitte lukea yllä, hyötyä on enemmän kuin pelkkä rentoutuminen. Kun seuraavan kerran koet terveysongelmia, pohdi, voiko hieronta auttaa.

Back to top button
Close
Close