Muoti

Huomioon otettavat seikat, kun ostat korkokenkiä

Tyypillinen väärinkäsitys, jota paljon hallitsee, on se, että naiset rakastavat korkokenkiä. Vaikka on totta, että monet naiset rakastavat korkokenkien ulkonäköä, miten ne esimerkiksi parantavat naisten siluettiä. Se ei ole sopusoinnussa sen kanssa, että kaikki naiset rakastavat korkojen päällään pitämistä. Todellakin, erityinen osuus naisista pelkää niin paljon korkokenkien, etenkin piikkikorkojen sandaalien, kiinnittämistä, ja myös syyt siihen ovat ilmeiset.

Henkilöillä, jotka eivät pysty kävelemään kantapään päällä, on taipumus näyttää olevan vain vähän järjetöntä, myös korkokengät saattavat näyttää haitallisilta – ja paljon vaurioituneita nilkkuja johtuu korkeamman koron asettamisesta. Näiden pelkojen, olivatpa ne aitoja vai eivät, ei kuitenkaan tarvitse johtaa itse asiassa, on olemassa menetelmiä niiden voittamiseksi. Ideat tarjoavat ehdotuksia oikeiden korkojen valitsemiseksi siinä toivossa, että voit hyödyntää myös takajalan upeita muuntamisominaisuuksia.

Koron leveys

Muotivirheet ovat tyypillisiä korkokenkille, koska ihmiset valitsevat leveyttä, joka ei sovi heille. Yleensä kapeat ihmiset näyttävät parhaimmilta ohut korkokengät, suuret ihmiset näyttävät paremmalta leveämiltä korkokengiltä. Myös tiukasti istuvilla vaatteilla on taipumus näyttää paremmalta kuin ohuemmalla kantapäällä, kun taas pussit vaatteet näyttävät paremmalta leveämillä korkoilla. Joten, jos olet huolissasi siitä, minkä tyyppinen kantapää sopii, ajattele rakennettasi ja malliasi vaatteille, jotka olet yksinkertaisesti pukeutunut.

Väri

Ihmiset pelkäävät tehdä virheitä väreissä, ehkä he ovat epävarmoja siitä, mitkä värit sopivat yhteen tai kuinka voit verrata kenkäväriä vaatteiden väriin.

Sieltä on helppo ohje: laita jalkineet aina tummemman varjostimen ulkopuolelle housuihisi, ja jos olet epävarma, tartu mustaan ​​- se vastaa muita värejä.

Koko

Koko on tässä välttämätön, väärä istuvuus varmasti kasvattaa todennäköisyyttäsi kyvyttömyydestä kävellä kantapäälläsi. Jos et ole varma koostasi, mittaa ne ilmaiseksi kenkäkaupassa asettamalla väärä kokoiset jalkineet, ja etsiessäsi typerää, se voi aiheuttaa sanomatonta ongelmaa, mukaan lukien niska- ja selkäkipu.

Korkeus

Tehokas tapa testata, jos korkoosi ovat erittäin korkeat sinulle henkilökohtaisesti, olisi seisomaan täysin korkojen sisällä. Nouse sitten kärjesi päälle, älä nosta kengää kantapään takana. Jos istuessasi kärjilläsi edelleen maassa kasvaneen kannan kanssa, sinulla on tuuma tai enemmän tilaa kantapään kengän litteän ja myös kantapään tasaisen välin välillä, ne ovat hienoja. Jos tilaa on vähän, liian suuri.

Harjoittelu, harjoittelu, harjoittelu

Niille, jotka ovat ostaneet sarjan korkokengät, korkeus, joka vastaa kehystäsi, mutta et ole vielä käyttänyt korkoja, jotka ovat olleet yläosassa aikaisemmin, sinun on ehdottomasti harjoiteltava kävelyä ennen julkisiin tiloihin menemistä. Et vain säästää hämmennystä opitessasi parantamaan kävelyäsi, ja estävät lisäksi onnettomuuksien mahdolliset esteet, esimerkiksi reikien, tai epätasaiset pinnat.

Etsitkö parhaita korkoja verkossa? Sinun kannattaa etsiä oikeaa yritystä käsittelemään erityistarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Yhtiö pystyy käsittelemään tarpeitasi ja tarpeitasi oikealla tavalla.

Back to top button
Close
Close