Uutiset

Jee mains- käytä erilaisia strategioita valmistautumiseen!

IIT tai Indian Institute of Technology on jokaisen opiskelijan unelma, etenkin kun he esiintyvät suunnittelussa. Jee-pääkokeet ovat melko vaikeita murtaa, ja kaikki eivät voi tehdä tätä. Opiskelijat, joilla on hyvä hallussaan fysiikka ja matematiikka, voivat vain haaveilla suunnittelijaksi tulemisesta. Tämä on kelpoisuuskriteeri, kun pääset osallistumaan jee-pääkokeisiin päästäkseen pääsyyn Intian parhaaseen teknilliseen korkeakouluun. Kun aiot ilmoittautua jee-pääsykokeen suorittamiseen, varmista, että sinulla on fysiikkaa ja matematiikkaa lukiossa, muuten jos luulet myöhemmin voivan suorittaa jee-pääkokeita, niin pahoillani! Et voi saada samaa.

Mene voimakkaisiin opintoihin:

Sinun on mentävä voimakkaisiin opiskeluihin voittaaksesi jee-sähköverkon lämmön saadaksesi pääsyn maineikkaimpaan korkeakouluun. Jee-pääkokeiden halkeamiseen vaaditaan melkein 5–6 vuoden opinnot. Ei voida kiistää sitä tosiseikkaa, että etuisuuksien mukana on kovaa työtä. Kun teet valmistelut hyvin pääkokeeseen, niin vain sinä pääset päästäksesi suosikkisi ja parhaaseen korkeakoulusi. Jotkut opiskelijat viettävät vuodet toisessa teknillisessä korkeakoulussa ja tulevat myöhemmin valmistautumaan IIT: hen vuoden kuluttua menettämisestä ilman stressiä. Mutta IIT JEE on nyt ryhtynyt erilaisiin toimenpiteisiin toistimien todellisen laadun lajittelemiseksi.

Jee-verkkoon käytettävissä olevat yritykset:

Aspiranttiyrityksellä on enintään 3 yritystä antaa tentti IIT jee -verkkoon. Voit valmistautua hyvin tenttiin ratkaisemalla 3 vuoden kyselypaperin jee mainsista. Saat selkeän kuvan tenttihakemuksesta ja opetussuunnitelmasta. Paras tapa valmistautua jee-verkkoon on ottaa apua verkkosivustoilta ja koulutussovelluksilta. Voit hakea apua eri keskustelutilaisuuksien asiantuntijoilta.

Vaikea opiskelijaelämä:

Opiskelija-elämä ei ole ollenkaan helppoa, ja heidän on läpikäytä erilaisia ​​ylä- ja alamäkiä valmistautuessaan kilpailutentteihin ja päästäkseen pääsyyn parhaaseen korkeakouluun. Lukion jälkeen opiskelijoihin liittyy monia asioita, kuten tentin valmistelu, parhaan korkeakoulun etsiminen, pääsy, palkkiorakenne ja yliopiston opiskeluympäristö. Kaikki nämä asiat häiritsevät heitä, mutta kun he tulevat vähän tietoisiksi urastaan ​​ja siitä, mitä he todella haluavat tehdä, ongelma ratkeaa. He alkavat etsiä tai yliopistoon pääsyyn liittyviä korkeakouluja ja tenttejä yhdessä oppimäärän kanssa ja alkavat valmistautua siihen.

Paras tapa valmistautua tenttiin:

Iitjeen valmistelu ei ole ollenkaan helppoa, ja opiskelijoiden on työskenneltävä kovasti päivä ja yö ilmestyäkseen jee-verkkoon ja murskataksesi sitä kuten pähkinöitä. Paras tapa valmistautua jee-verkkoon on oikea lähestymistapa opiskeluun. Kun tiedät, että haluat harjoittaa tekniikkaa, ala sitten valmistautua siihen, kun olet vakio 10: ssä ja valita aiheet, jotka ovat tärkeitä ja jotka on tehtävä jee-pää- ja tekniikan sisäänkäynnin korkeakouluihin.

Seuraavat strategiat päästäksesi läpi jee-pääkokeista:

Sinun on tehtävä erilaisia ​​strategioita tenttien poistamiseksi. Harvinaisia ​​ovat tapaukset, joissa opiskelijat ovat sekä loistavia että onnekkaita samanaikaisesti, mutta suurimman osan ajoista heidän on työskenneltävä todella kovasti päästäkseen läpi jee-pääkokeet saadakseen pääsyn teknilliseen korkeakouluun. Tätä varten heidän on laadittava muutama strategia, kuten valmistautuminen tenttiin etukäteen. Otetaan kokeneilta iitialaisilta apua eri online-sivustoilta. Erilaisten koetesteiden ratkaiseminen reaaliaikaisen ja muun perusteella.

Back to top button
Close
Close