Uutiset

Kaikki mitä sinun on tiedettävä sisällönjakelun optimoinnista ja verkostoista

Melkein jokaisella yrityksellä on oltava online-läsnäolo pysyäkseen liikkeessä nykypäivän erittäin teknisessä ja mobiili-maailmantaloudessa. Jokaisen yrityksen, jolla on läsnäolo verkossa, on ymmärrettävä sisällön jakelun optimoinnin käsite.

SISÄLTÖEN TOIMITTAMISEN OPTIMOINTI: MÄÄRITELTY

Yksinkertaisesti, sisällön jakelun optimointi on termi, jota käytetään viittaamaan yritykseesi suoraan liittyvän sisällön toimittamisen tehokkuuden maksimointiin Internetissä. Yleisesti ottaen käytät jonkinlaista sisältöjakeluverkostoa (CDN) tähän; nämä ovat välityspalvelimien maailmanlaajuisesti jakeluverkkoja, jotka auttavat siirtämään tietoja useiden tietokeskusten kautta. Jokaisen CDN: n tavoitteena on toimittaa sisältöä luonnollisesti kaikille loppukäyttäjille tavoitteena saavuttaa suurin mahdollinen saatavuus samalla tavoin korkealla suorituskyvyllä.

SISÄLLYSLUETTAVAT VERKOT: MÄÄRITELTY

Suurin osa tänään Internetissä löytämästäsi sisällöstä on todennäköisesti sisällönjakeluverkoston palvelemaa. Esimerkiksi CDN: t ovat usein vastuussa:

verkkoportaalit
verkkoobjektit (teksti, grafiikka, videot jne.)
verkkokaupan toiminnot
ladattavat objektit (asiakirjat, ohjelmistot, mediatiedostot jne.)
sosiaaliset verkostot
tilausmediat
suora streaming media
Mobiilisovelluksesi sisällöntuottajia ovat mediayritykset, verkkokaupan myyjät ja mediajakelijat. He maksavat sisällönjakeluverkosta jakaakseen sisältöään loppukäyttäjille ympäri maailmaa Internetin välityksellä. CDN maksaa ISP: lle (Internet-palveluntarjoaja), joka kuljettaa signaalin verkko-operaattoreiden kautta, jotka isännöivät sivustoja palvelimillaan datakeskuksissaan. On selvää, että on parempi työskennellä CDN: n kanssa saadaksesi sovelluksesi parempi suorituskyky, mutta ne auttavat myös purkamaan liikennettä, joka muuten palvelisi suoraan sisällöntuottajan alkuperäistä kehystä.

Lisäksi CDN: t voivat myös tarjota paremman suojan DoS-hyökkäyksiltä toimimalla vähän puskurina, koska palvelimia on massiivisesti jaettu koko sen kansainvälisessä infrastruktuurissa.

SISÄLTÖVERKOT VOIMASSA

Pohjimmiltaan sisällönjakeluverkko optimoi sisällön jakelun suoraan käyttäjille, jotka todennäköisimmin muuntavat vierailunsa sivustolle jonkinlaiseksi myyntiin. Tämä voi olla tuotteen suora myynti tai napsautettavien mainosten tai muun tulovirran kautta. Varmista sitten CDN: n avulla, että pystyt paljastamaan yrityksesi mahdollisimman monelle käyttäjille.

Back to top button
Close
Close