Koti

Kolme salaisuutta oikean liikkeen valitsemiseksi omalla alueella!

Muuttokodit voivat olla todella väsyttäviä. Tehtäviä on tonnia, ja yleensä useimmilla kodinomistajilla ei ole aikaa tehdä kaikkia pakkaus- ja merkintöjä. Onneksi on ammattilaismuuttajia ja pakkaajia, jotka voivat ottaa työnsä ennalta päätettyyn hintaan. Oshawa-liikkuvia yrityksiä on kuitenkin paljon, ja oikean valitseminen voi vaikuttaa monimutkaiselta, kun otetaan huomioon, että jokainen muu palvelu väittää olevansa paras.

Jotta asiat olisivat yksinkertaisia, tässä on kiinnitettävä huomiota pieniin vaiheisiin.Kysy ja hanki viitteitäJos joku ystävistäsi tai perheestäsi on muuttanut äskettäin, pyydä heitä ohjaamaan muutama alueesi yritys. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa Internetistä ja löytää muutamia nimiä, joilla on hyvä markkina-arvo. Voit pyytää asianomaista yritystä antamaan sinulle muutamia viitteitä alueesi asiakkaista, jotka voidaan tarkistaa. Voit myös lukea arvosteluita ja palautetta muilta asiakkailta heidän verkkosivuillaan ja muissa portaaleissa.Tarkista yrityksen tiedotMuutokset tulisi olla lisensoituja ja vakuutettuja. Periaatteessa, jos tavaroille ja huonekaluille on vaurioita liikkuessa ja kuljetettaessa, haluaisit saada korvauksen samasta.

Yrityksen tulisi tarjota kuljetusvakuutuksia, ja heidän olisi pitänyt työskennellä heidän kanssaan työskentelevää henkilöstöä. Monet palvelut palkkaavat henkilöstöä vain tarvittaessa, ja kaikki tällaisen henkilöstön tai sopimussuhteisten työntekijöiden tavaroihin aiheuttamat väärinkäytökset eivät välttämättä kuulu vakuutuksen piiriin. Koska suurimmalla osalla liikkuvia yrityksiä Oshawalla on verkkosivut, yksityiskohtien löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa asiaa tai voit jopa soittaa heidän asiakaspalveluunsa.Kysy arvioita.On erittäin tärkeää saada arvio toimijalta ennen siirtymistä eteenpäin. Yritykset lähettävät johtajansa asiakkaan kotiin tai myymälään, missä tavarat ja muut vaatimukset arvioidaan.

Lopullinen tarjous päätetään tavaroiden, huonekalujen ja pakkaustarpeiden määrästä riippuen. Varmista, että tarjous on lopullinen ja sisältää kaikki ylimääräiset kulut ja kulut, kuten verot ja käsittelykulut. Älä laske yrityksiä, jotka tarjoavat erittäin alhaisia ​​tarjouksia, koska tavaroiden arvo on paljon suurempi kuin saamasi alennus. Jos tarkistat asiaankuuluvat näkökohdat mielestäsi, tuskin vie sinut päivä tai kaksi selvittääksesi palvelua. Ota jonkin aikaa aikaa tarkistaa pakkaustyöt, jotka voivat tarvita merkintöjä merkitsemiseen ja käsittelyyn.

Back to top button
Close
Close