Rahoittaa

Ole varovainen, että huijarit väärinkäyttävät luottokorttitietoja

Luottokortteihin liittyvät petokset voidaan parhaiten selittää kortin väärinkäytöllä tuotteiden tai esineiden ostamisessa. Sitä voidaan käyttää käteisvarojen nostamiseen ja tapahtumien suorittamiseen ilman kortin omistajan lupaa. On huomattava, että luottokortin käyttö on lisääntynyt nykyään enemmän. Voit käyttää näitä kortteja muihin rahamuotoihin. Saatat olla vaikeampaa kuljettaa käteistä taskussa koko ajan. Voit sen sijaan käyttää luottokorttia ja tehdä ostoksia ilman stressiä.

Luottokorttipetosten lisääntyminen

Aina kun joudut ostamaan mitä tahansa, voit yksinkertaisesti ottaa kortin pois ja pyyhkäistä sitä. Voit tuntea enemmän taloudellista vapautta luottokorttien avulla. Näiden korttien käytön lisääntymisen vuoksi myös petokset ovat lisääntyneet viime aikoina. Olisi asianmukaista tietää nämä petokset, jotta voisit toteuttaa ehkäiseviä toimenpiteitä oikeaan aikaan.

Arvokkaiden tietojen poistaminen

Saatat olla yllättynyt tietäessäsi, että useat huijarit voivat ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse. He voivat yrittää houkutella sinua houkuttelevilla tarjouksilla, jotka saattavat olla liian hyviä ollakseen totta. He saattavat olla kiinnostuneita vain arvokkaiden tietojen poistamisesta luottokorttihakemuksestasi. Henkilöllisyysvarkauksia koskevista tapauksista on ilmoitettu useita ympäri maailmaa. He voivat käyttää asiakirjojasi rikosten tekemiseen, kuten väärennettyjen ajoneuvojen, matkapuhelinten ja muun ostamiseen. On erittäin suositeltavaa pitää yhteyttä suoraan pankkiviranomaisiin. Sinun tulisi varmistaa, että asiakirjoja käytetään oikein.

Tietojen käyttäminen verkkokaupoissa

Tämä on yleisimpiä petoksia, joita voi tapahtua milloin tahansa. Ihmiset voivat käyttää luottokorttitietojasi verkkokaupoissa. Toisinaan huijarit voivat jopa ostaa kalliita tavaroita luottokorttisi avulla. Nämä tuotteet voivat sisältää koruja, elektroniikkaa ja muita kalliita esineitä. Kun kuukausittainen luottokorttiilmoitus voidaan saada, sinun on järkyttynyt tarkastella maksuaikahistoriaa. Voi olla erittäin suositeltavaa piilottaa luottokorttitietosi kaikilta, jotta tällainen tilanne vältetään.

Luottokortin saamatta jättäminen

Et ehkä edes saa luottokorttia sen hyväksymisen jälkeen. Huijari varastaa sen postiyritykseltä tai käyttää henkilöllisyyttäsi kortin vastaanottamiseen. Hän voi ostaa tavaroita tällä luottokortilla, laskun ollessa nimesi. Sinun saattaa olla vaikeaa käsitellä tällaista tilannetta, koska joudut ehkä todistamaan luotonantajayritykselle, että et ole koskaan saanut luottokorttia ja tehnyt tällaisen oston.

Samoin sinun tulee olla varovainen henkilöllisyystietojesi suhteen, kun huijarit käyttävät henkilökohtaista lainahakemusta väärin.

Back to top button
Close
Close