Ostokset

Piano – Opi soittamaan se helpoimmin ilmaisella harjoituksella

Aivan ensimmäinen tekijä, joka on valmis huolehtimaan pianostasi, on varmistaa, että sitä pidetään sopivassa paikassa. Tämä tarkoittaa löytämistä jostakin, joka ei ole liian kostea. Pidä pianot lämmittimistä, ilmastointiyksiköistä ja takkapaikoilta. Pidä myös pianosi (jos se on pystysuora) kodin ulkoseinästä. Pidä pianoa myös pitkiltä auringonvalolta, koska se voi vahingoittaa pintakäsittelyä ja muuttaa viritystä.

Kaikki tämä kuulostaa erityisen erityiseltä, mutta kaikki kosteuteen ja kuumuuteen liittyvä asettaa pianon alttiiksi melun unohtamiselle ja sillä on myös muita pitkäaikaisia ​​synkkisiä vaikutuksia. Ihannetapauksessa haluaisit pianon jonnekin kosteus- ja lämpötasot ovat jatkuvalla tasolla. Puuosien supistaminen ja laajentaminen vaikuttavat pianon kaliiperiin.

Sinun olisi pitänyt soittaa pianosi kaksi kertaa vuodessa. Se auttaa myös sen kunnostamisessa tai hallinnassa. Täällä kokenut ammattimainen pianon asiantuntija korjaa ja säätää kaikki pukeutumisen ja murtumisen. On järkevää auttaa pitämään pianoa oikein ylläpidettynä, samoin kuin pianosi pitää sinusta tästä. Älä myöskään laita juomia tai maljakoita pianoon. Se on erittäin helppoa onnettomuuden avulla ja vaikea puhdistaa sotku, jonka se aiheuttaa pianollesi. Joskus vahinko voi olla peruuttamaton. Ole varovainen myös kohteissa, jotka voivat naarmuttaa tai vahingoittaa pianon päätelmää.

Kun pestit pianoa, käytä ensin pölyä. Kerääntyvä pöly voi aiheuttaa pieniä naarmuja, kun kiillotat sitä. Käytä sitten pehmeää kosteaa kangasta. Älä käytä kiillotusta huolimatta siitä, mitä tarroissa voi sanoa, sillä tämä saattaa joskus vahingoittaa puuta. Hanki vain kuiva kostealla liinalla oleva ylimääräinen kosteus. Tätä menetelmää voidaan käyttää myös varsinaisten näppäinten ympärillä. Käytä kuitenkin erillisiä liinoja kyseisille mustavalkoisille näppäimille. Jos todella haluaisit perehtyä pianon puhdistamiseen, on olemassa useita kohteita, jotka on tehty erityisesti pianolle. Mene alas paikalliselle pianonmyymälöllesi ja keskustele siellä olevien ihmisten kanssa. Heillä on kiistatta oikeita tuotteita ja neuvoja sinulle henkilökohtaisesti.

Kun kyse on pianonsoiton erityistarpeista, sinun kannattaa odottaa saavan singapore-pianonmyymälän palveluita. Yrityksen tulisi kyetä käsittelemään erityistarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla taskuun sopivana.

Back to top button
Close
Close