Ostokset

Pikakatsaus Vivo V7: pitäisikö sinun ostaa tämä?

Rehellisesti sanottuna on vaikea seurata uuden älypuhelimen lanseerauksia 20k-segmentin alla. Vivo ja Oppo ovat taistelleet siitä, ja Vivo keksi äskettäin Vivo V7: n, joka on hyvä lisä heidän valikoimaansa. Se on pienempi kuin Vivo V7 Plus, mutta kuinka erilainen se on muuten? Tässä on nopea arvostelu.

Rakenna

No, aivan kuten monet tämän segmentin älypuhelimet, Vivo V7: ssä on muovinen runko, aivan kuten Vivo V7 Plus. Se näyttää metallilta kaukaa, mutta se ei ole luokan paras rakenne pitoa ajatellen. Sen mukana tulee 5,7-tuumainen IPS FullView -näyttö, jonka kuvasuhde on 18: 9, joten kokonaisvaikutus pysyy ulkonäöltään kunnollisena. Anturit, etukamera ja kuuloke sijaitsevat osuvasti yläosassa. Hintapisteessä odotat myös enemmän kuin HD + -resoluutiota. Muuten, Vivo V7 on hinnoiteltu 20 kiloon, mutta verkkokaupoissa voit aina saada alennuksen. Vain pieni nuotti – Vivo V7: n näytön suojus on päällä.

tekniset tiedot

Laite saa virtansa Qualcomm Octa-core Snapdragon 450 -prosessorista, 4 Gt RAM-muistilla ja 32 Gt: n sisäisellä muistilla. Jos olet tarkistanut Vivo V7 Plus -laitteen, tiedät todennäköisesti, että se saa 64 Gt: n ROM-muistin. Lisäksi akku on vähän pienempi Vivo V7: lle. 3000mAh-akku tarjoaa kunnollisen latauksen, mutta hintapisteessä saatat odottaa vähän enemmän. Anturit, kuten ympäristön valo, kiihtyvyysanturi ja läheisyysanturi, ovat mukana. Jossain vaiheessa, kun päättäjät yrittävät tarjota varastossa olevia Android-käyttölaitteita, Vivo ei näytä olevan tällä reitillä. Laite toimii Funtouch OS 3.2: lla, joka on Android 7.1.2 Nougat -sovelluksen iho. Android-käyttäjille voi kestää hetken, jotta ymmärrät tämän. Tämän avulla saat myös Vivon Smart Split -ominaisuuden.

Kamera ja paljon muuta

Vivo on markkinoinut V7-kameraa etukameralle, ja rehellisesti sanottuna edessä oleva 24MP-ampuja on hyvä pelinvaihto. Kaappaa eläviä valokuvia helposti tällä, ja kameran yleinen sovellus on erittäin tasainen. Etukamera ottaa myös upeita kuvia hämärässä. Takana olevassa 16MP-kamerassa on muutama lisäominaisuus, mutta kaiken kaikkiaan edessä oleva ampuja toimii paremmin.

Nyt, kun vertaa Vivo V7: tä Vivo V7 Plus -laitteeseen, viimeksi mainittu tuntuu taipuisammalta säännölliseen ilmaiseen käyttöön, mutta se saa myös paremman akun ja enemmän muistia. Kaiken kaikkiaan Vivo V7 Plus -hinta on korkeampi, ja jos etsit kunnollista laitetta alhaiseen hintaan, Vivo V7 toimii hyvin. Se ei todellakaan ole paras näyttö, mutta muut asiat ovat paikoillaan.

Back to top button
Close
Close