Matkustaa

Retkeily lasten kanssa – mielessä pidettävät asiat

Vaellus on luultavasti yksi monien suosituimmista tekemistä. Jos olet vanhempi ja rakastat retkeilyä, lasten jättäminen retkeilyyn saattaa olla vaikeaa. Et koskaan halua antaa sinun lasten tuntevan jätettyäsi pois. Miksi et osallistaisi lapsiasi myös tähän seikkailunhaluiseen urheiluun? Kaikki mitä sinun on ryhdyttävä muutamiin varotoimenpiteisiin ja kouluttaa lapsesi. Tarkastellaan mahdollisuuksia täällä.

Lasten valmistelu randonnée en famille -tapahtumiin on hyvä. He oppivat elämän vaikeudet pitkällä aikavälillä ja myös tavat sen voittamiseksi. Tässä on muutamia asioita, jotka sinun on pakattava ja pidettävä mielessä ennen retken aloittamista lasten kanssa:

Valitse tarkkailija – hän voi olla kuka tahansa perheestäsi, naapurisi tai ryhmäsi. Opeta lapsiasi seuraamaan tarkkailijan ohjeita. Kerro myös tarkkailijalle polut, joille vaellat, ja myös kuinka moni ihminen tekee tätä. Napsauta perhekuvaa sinusta ja levitä se ryhmässä ja myös tarkkailijalle. Hän pystyisi havaitsemaan lapsesi, jos he eksyvät massiivisen retkeilypaikan sisäpuolelle.
Sijoita hyviin kenkiin – hienot kengät voivat varmasti saada lapsesi näyttämään söpömmältä, mutta turvallisuus on mitä etsit, ei siveellisyys. Sijoita hyviin retkeilykenkiin sinulle ja lapsillesi. Nämä kengät on suunniteltu tavalla, joka pitää kengät tiukasti maassa. Ne voivat säästää liukumiselta tai putoamiselta vaelluksen aikana. Se on viimeinen asia, jonka haluaisit tapahtua lapsillesi, eikö niin?
– Lapset nälkäisempiä nopeammin kuin aikuiset. Nälkäinen vatsa ei tunne energiaa kiipeämällä vuorille. Siksi pakkaa riittävästi ruokaa ja vettä mukanasi ennen retken aloittamista. Pakkaa mahdollisuuksien mukaan vähän ylimääräisiä ruokia, jotka ovat kevyitä. Energiapatukat ja kuivat hedelmät tekevät upeista retkeilyruoista. Pidä riittävästi lapsesi reppussa olevia.

Älä pelkää kokeilla sitä. Se voi aluksi näyttää hieman pelottavalta, mutta lapsesi rakastavat sitä hitaasti. Tämän jälkeen pidä aina mielessäsi lasten kyvyt. Älä ole liian ankara heille. Anna minun vaeltaa niin paljon kuin he haluavat. Jos he eivät halua kiivetä enemmän päivässä, ole heille helppo. Sinun pitäisi työntää heitä vain vähän, tarpeeksi motivoimaan heitä, mutta varmista, että siitä ei tule heille kidutusta.

Back to top button
Close
Close