Teknologia

Turvakameran parhaat käytännöt, jotka sinun tulisi tietää ennen niiden asentamista tiloihin

Useimmat yritykset tänään perustavat koko rakennuksen turvasuunnitelmansa turvakameroiden ympärille. Tämä johtaa heihin väärän turvatunteen luomiseen, koska voi olla paljon asioita, jotka jätetään huomioimatta. Kamerat voisivat esimerkiksi olla asennettu väärään paikkaan, ne eivät toimi pimeässä, voivat olla viallisia tai olla sijoittamatta oikein. Jos aiot asentaa turvakameroita tiloihin ja koko turvasuunnitelma riippuu niistä, sinun on ensin harkittava parhaita käytäntöjä.

Joten miten voit varmistaa, että valvontaturvakamerat auttavat turvaamaan rakennuksesi? Katsotaanpa turvallisuuden parhaita käytäntöjä, jotka kaikkien tulisi tietää ennen asentamista tiloihin:

· Reaaliaikainen seuranta
Sinun on päätettävä, käyttääkö henkilöstö näyttöjä reaaliaikaiseen katseluun. Pidä heitä vastuussa näyttöjen valvonnasta säännöllisesti ja varmista, että he käyttävät salasanoja suojautuakseen verkkoturvallisuusuhilta.

· Valinta
Kamerat, joita käytät turvallisuustarkoituksiin tiloissa, on asennettava oikein ja niiden on tuotettava korkealaatuisia tuloksia. Voit suorittaa sivuston turvallisuusarvioinnin asianmukaisen näkyvyyden ja tallennetun katselun varmistamiseksi. Laadukameran, kuten Hikvisionin tai Netgearin, käyttö on tärkeää.

· Tallennettu menetelmä
Sinun on päätettävä, kuinka kauan tallennuksia haluat säilyttää. Haluatko ylläpitää erillisiä nauhoja asetetun ajan tai aiotko käyttää silmukkajärjestelmää tallentaaksesi aiemmat tapahtumat?

· Sijoittelu
Päätä, missä omaisuuden parhaat paikat turvakameroiden asentamiseen ovat. Sokeita kohtia voi olla paljon, ja sinun tulisi tarkastella kaikkia kulmia ennen turvakameran asentamista.

· Materiaalin haku
Sinun on merkittävä kaikki nauhat alueiden ja päivämäärien perusteella, jotta niiden haku ja haku olisi sinulle tehokasta ja helppoa.

· Henkilöstökoulutus
On hyvä idea kouluttaa työntekijäsi estämään kameran näkymät. Et halua työntekijän estävän kameraa kriittisellä alueella, mikä epäonnistuu turvakameran asentamisen tarkoituksessa.

· Huolto ja säätö
Tiloihin asennetut turvakamerat saattavat vaatia usein tarkistuksia ja säätöjä. Varmista, että turvallisuushenkilöstösi tarkastaa kaikki laitteet ja tekee pienet säädöt varmistaaksesi, että kamerat ovat hyvässä kunnossa.

· Tapahtumatutkimus
Kaikkien mahdollisten ongelmien tutkimiseksi sinun tulee käyttää tallennettuja otoksia tilojesi turvakameroista.

Kaikkien teollisuuslaitosten turvallisuuden korotetun aikakauden aikana on ehdottomasti tiedettävä turvakameroiden parhaat käytännöt ennen niiden asentamista tiloihin. Ne voivat tarjota sinulle parhaan suojan omaisuusvahinkoilta, rikolliselta toiminnalta ja turvallisuusrikkomuksilta.

Back to top button
Close
Close