Koti

Upeita lahjaideoita viime hetken siivouskutsulle

Oli kerran aika, jolloin talonmiehen juhliminen näki, että saat paitsi suuren määrän lahjoja, myös suuren määrän suuria lahjoja! Ja vaikka ajat ovat varmasti muuttuneet, kun talonlämmityslahjoista tulee paljon vaatimattomia, se ei auta sinua, kun olet juuri saanut viime hetken kutsun eikä sinulla ole aavistustakaan, mitä ostaa! Jos tämä kuulostaa sinulta, tämä artikkeli on täällä auttaa! Siivouspalvelu! Epäilemättä arvostetuin talonlämmittämisen lahja, jonka voit jollekin antaa, on puhtaan talon lahja. Loppujen lopuksi kuvittele, kuinka likainen heidän uusi talo on liikuttaessaan kaikki laatikot ja esineet sen läpi.

Se on ennen kuin edes ajatellaan kaikkia likaisia ​​jalkoja, jotka kulkivat kuljettaessaan edellä mainittuja esineitä! Tarkista verkosta, onko heille paikallinen siivouspalvelu ja järjestä etukäteen maksettu siivouspalvelu. Ennen kuin saavut juhliin, osta halpa pieni uutuuspesuväline, kuten wc-pesulaite tai astianpesukone, ja luovuta heille pienellä kortilla, joka kertoo heille, kuinka kerätä puhdistuspalveluaan.LahjakortitEn kuuntele mitä ihmiset Lahjakortit eivät ole enää persoonaton esine. Vaikka yleinen lahjakortti voidaan vastaanottaa tällä tavalla, kupong Aihe -ryhmän Ryhmäkupongit -sivun kaltaisten tositteiden avulla henkilö voi ostaa tarkalleen lahjatyypin, jota he haluavat talolleen.

Loppujen lopuksi ei ole väliä kuinka hyvin tunnet vastaanottajan, uusi talo tarkoittaa uutta alkua ja uutta tyyliä, joten parasta antaa heidän päättää heistä. Samanlainen kuin yllä mainittu siivouskärki sen sijaan, että tarjoaisi heille sähköposti-ilmoitus ja skannattava koodi, kun he lunastavat tositteensa, mieti pienen luovan tavan esitellä se heille.RuokailualustaEnnen kuin soitat paikallisiin metroihin ja saat pisin voileipärahat, joita voit ostaa, ajattele pienempiä. Harkitse paikallisen käsityöläisen herkullisen lihan ja juuston maisteluvaahtoa tai jopa vain erilaisia ​​juustoja tarjoilevalle lautaselle, jonka olet itse valmistanut. Tämän kärjen idea on viedä osa kovasta työstä isäntänne päältä. Juhlin valmistelu ja tapahtuman järjestäminen ei ole helppoa, ja kaikista ponnisteluistaan ​​huolimatta heillä on todennäköisesti ruoka loppu.

Täältä voi olla hyötyä hyvästä pienestä tarjoilulautasesta, joka täyttää tyhjyyden aterioiden välillä tai jopa täydentää ruokapöydän, josta on vähän puuttuva. Sama idea toimii myös juomien kanssa. Vaikka yksi viinipullo on mukava ele, harkitse valikoimaa pienempiä väkeviä alkoholipulloja, jotka he voivat jakaa koko juhlan ajan. Siellä se on! On olemassa kolme helppoa lahjaideaa, jotka vastaanottaja takaa vastaanoton hyvin ja jotka kaikki ovat saatavilla viime hetkellä, mikä on tärkeintä!

Back to top button
Close
Close